Betaling

 Trenger du å få sendt varen/ne ut av landet må du ta kontakt ( d.j.smaating@gmail.com ) du vil da få IBAN og SWIFT nr vårt som du trenger for å kunne betale.

Om du får problemer med å betale så kan du VIPSE til nr. 45 80 48 29 - Diana Jølsen - eier av småting.com og husk å send mld om hvillket produkt og leveringsadressen du vil ha.

 

Hos småting.com tilbyr vi betaling med:    

                                                                  - PAYPAL - slått av - se tekst under

                                                                  - DIBS - kredittkort = VISA og MASTERCARD

 

Vi har hatt litt problemer med kontakten mellom oss og PAYPAL så de fleste som har betalt gjennom PayPal har blitt kansellert automatisk. Vi har tatt bort muligheten til å betale gjennom Pay Pal foreløpig, vi setter det på igjen så snart problemet er fikset. Du kan nå bare bruke VISA OG MASTERCARD når du kjøper varer. Beklager så utrolig mye for ulempene. 

 Når du betaler gjennom DIBS må du bruke Bank-id kortet ditt for å bekrefte ordren, dette er en sikkerhet for dere og for oss. Noen ganger tar det litt tid før java dukker opp på skjermen din men dette har med hvor rask maskin du har men stort sett tar det bare noen sekunder. Om du skulle få problemer ta kontakt så hjelper vi deg med glede videre.

Får du problemer eller ikke husker rabatt koden din så ta kontakt så ordner vi det med en gang.

Vi bruker POSTEN så det vil ta mellom en til to dager, kanskje tre dager f.eks. i juletiden til du får varen din, men stort sett tar det en dag.

Vi sender varen din enten samme dag eller dagen etterpå, dette kommer helt ann på når på døgnet du kjøpte varen.

Vi har en Hurtigkasse som er veldig enkel og oversiktlig, du vil få opp alt du trenger å gjøre på ei side når du trykker på betale varen/e, da slepp du å lure på hva du må gjennom før du får betalt - les lenger ned på siden her.

Har en sikkerhet i at du må bekrefte betalingen med Bank-ID eller med Mobil-ID - ikke når du bruker PayPal.

Har også en gratis tjeneste hvor vi med glede kan sende din/e bestilling/er til en annen adresse! Det er da enkelt å få fødselsdagsgavene frem til bursdagsbarnet. Alle gavene vil bli pakket inn i fint papir og bånd. Du kan også legge igjen en beskjed som vi kan legge i pakken. - Har en beskjedboks som du kan legge igjen beskjeder til oss, er nede til høyre før du må betale. Bare å fylle ut leveringsadressen så fikser vi resten:)

Om du lurer på hvorfor du må legge inn telefonnummeret ditt så er dette for at vi kan gi deg topp service gjennom hele prosessen til varen/e du har kjøpt, du vil få oppdateringer ang. varen/e du har kjøpt så snart vi tar hånd om den på mail og tlf.

Telefonnummeret vil kun bli brukt av småting.com ang varen/ne !!!!!

Er det noe som helst du lurer på eller er i tvil er det bare å ta kontakt på tlf: 980 18 697 eller d.j.smaating@gmail.com

 

Kan forklare raskt hvordan du går frem:

1.    - velg størrelse på ringen eller det produktet du skal ha i boksen under prisen - om det ikke er noen boks der så finnes det kun en størrelse av den varen, da er det bare å legge den rett i handlevognen. Antall du vil ha av varen ordner du om du trykker på: se varene. Veldig enkelt.

2.   - legg den i handlekurven.

3.   - trykk på (om du er ferdig å handle) - til kasse

4.   - fyll ut leveringsadresse.

5.   - trykk på DIBS eller PayPal.

6.   - trykk på akseptere salgsbetingelsene.

7.   - trykk på - betal med 3D secure.

8.   - kommer opp ei ny side med -  Bank-ID eller Mob-ID, Trykk på den du bruker og vips så er du ferdig og etter en dag eller to så har du produktet du kjøpte i postkassen, veldig enkelt, greit og sikkert for oss begge:)

 

Er det noe som helst du lurer på eller er i tvil er det bare å ta kontakt på tlf: 980 18 697 eller d.j.smaating@gmail.com

 

                                                                     Med vennlig hilsen

                                                              Diana Jølsen - småting.com